o nama

Dom > o nama

o namaSharetronic podataka tehnologija Co., Ltd, osnovan 2005 godine registrovani kapital od hkd Izložba 100 miliona, je globalno vodećeg dobavljača rešenje u bežične mreže i pametne terminala, proizvodi VR. Sharetronic pridržava principa "Formosta tehnologije, inovacija veиnoљжu". Servisno -centrala centra u Shenzhen, Kina, Sharetronic se fokusira na iskustva klijenata i širi svoje usluge između 110 zemalja i regiona.


To je predan ideji stvaranja za Randamp; D i proizvodnja platforma koja okuplja napredne tehnologije, odličan talenata, ima mnogo iskustva i upravljanje kvalitetom, kako bi se pružiti proizvode i usluge za kupce širom sveta najveći kvalitet i najviši odnos performansi za cenu.


Sharetronic nikad nisam prestao da tempo podnošenja zahteva za patente i autorska prava na softver u proces dizajna, dizajn struktura, spoj dizajna i softver dizajn. Odanost čini izvrsnost. Sharetronic nije samo partner stratešku saradnju sa Svetska klasa kompanije, ali i pružanje usluga za klijente iz stotine zemalja sveta pod GA/OEM/ODM režimima.

Sharetronic je proizvodnja redove uglavnom fokus na Internet od stvari, Smart Home i auto za umrežavanje, i pružaju odličan proizvode andamp; usluga širom sveta kupce. Virtualna stvarnost i stavka nivoa laptop računari su naše istaknute proizvode.

Pružaju visok kvalitet proizvoda za postizanje međunarodnih standarda andamp; zahtev kupca pružiti konkurentne cijene svim kupcima vremena tržište, brzu isporuku andamp; odgovor u potpunosti ispuniti zahtev kupca zadovoljstvo kupaca: sastavili i održavali blizak odnos andamp; komunikacije sa kupcima.


Sharetronic podataka tehnologija Co., LtdTelefon: +86-755-33098502